top of page

BIM4FREE - 4. ROČNÍK SÉRIE KRÁTKYCH PREDNÁŠOK O BIME

Stavebná fakulta STU v Bratislave pripravila pre Vás v spolupráci s BIM asociáciou Slovensko už 4. ročník prezentačnej akcie pre študentov VŠ - BIM4FREE. Akcia sa uskutoční dňa 7.11.2017 o 17:00 na SvF STU v Bratislave v miestnosti BAT / B316.


Podujatie otvorí prodekan SvF - doc. Ing. Peter Makýš, PhD. ktorý Vám vysvetlí dôvody, prečo sa zaoberať témou Building Information Modeling. Ďalšou prednáškou Vám Ing. Tomáš Funtík, PhD. priblíži základné princípy BIM doplnené o aktuálny stav implementácie v praxi, kde BIM nie je len o projektovaní v 3D, ale najmä o zdieľaní a vhodnej forme výmeny informácií v rámci životného cyklu stavby.


Tešiť sa môžete na prednášku Ing. arch. Radoslava Vlkoviča zo spoločnosti GFI, a.s., ktorý bude prezentovať ako sa rodil projekt SKY PARK by ZAHA HADID v BIMe. Mimochodom, táto prezentácia bola vyhodnotená ako najzaujímavejšia na tohtoročnej Národnej BIM konferencii.

Tento rok si môžete nielen vypočuť prednášku o využití zmiešanej reality v stavebníctve, ktorú Vám prinesie Ing. et. Ing. Martin Maťašovský, MBA, zo spoločnosti CONSTRUSOFT s.r.o. - distribútor produktov Trimble, ale aj osobne si vyskúšať zmiešanú realitu (MIXED REALITY) s využitím MS HoloLens.


Tešíme sa na Vás. Vstup je voľný.


Neprehliadnite
Najnovšie články
Sledujte nás
  • Facebook BIM asociácia Slovensko
  • YouTube BIM asociácia Slovensko
bottom of page