top of page

Allplan 2020 - live webináre

V mene organizátora - spoločnsoti Allplan, Vás Srdečne pozývame na online webináre novej verzie BIM systému Allplan 2020. V troch profilových webinároch sa zoznámite s jeho možnosťami a hlavnými výhodami.

Allplan BIM seminár

Pozvánka na live webináre BIM systému Allplan 2020

Allplan Architecture je BIM riešenie pre architektov, ktoré zaisťuje absolútnu kreativitu a kontrolu projektov. Software umožňuje vytvárať detailné návrhy a komplexné 3D modelovanie. Samozrejmosťou sú profesionálne výstupne plány a vizualizácie, ako aj precízne výkazy výmer materiálov pre presné náklady.


Allplan Engineering je výkonné BIM riešenie pre pozemné a inžinierske stavby. Vysoká výkonnosť softvéru umožňuje inžinierom rýchlo a presne vytvárať modely, podrobne navrhnúť výstuž a vypracovať kvalitné výkresy, precízne výkazy výmer materiálov pre presné náklady, ako aj vizualizácie.


Allplan Bridge je profesionálne BIM riešenie pre projektovanie mostov. Plne integrované riešenie umožňuje ako prvé na svete modelovanie, statické výpočty a návrhy mostov. Pracujete len s jedným nástrojom: od podrobného parametrického modelu vrátane predpínacích káblov, cez návrh procesu výstavby až po statický výpočet navrhovaného mostu.


14.11.2019 Live webinár: Allplan Architecture

14.11.2019 Live webinár: Allplan Engineering

26.11.2019 Live webinár: Allplan Bridge


Neváhajte a zaregistrujte sa čo najskôr! Všetky webináre sú bezplatné.


Viac o webinároch a prihlášku nájdete tu: https://www.allplan.com/cz/udalosti/terminy/?


Neprehliadnite
Najnovšie články
Sledujte nás
  • Facebook BIM asociácia Slovensko
  • YouTube BIM asociácia Slovensko
bottom of page